ההגדרות נשמרות רק בדפדפן הזה, ואפשר לשנות אותן בכל רגע.
ביטול
שני שדות חובה וזהו. בלי התחברות.
נשתמש במייל ובכתובת רק כדי למצוא את המנוי ולבטל אותו.